KLAS SAFE'ye Hoşgeldiniz...

E-Posta bilgi@klassafe.com.tr

Telefon 0535 834 52 33

HAKKIMIZDA

Ana Sayfa » HAKKIMIZDA

KLAS SAFE Çelik Kasa firması, Bursa’da Ev, Ofis, Fabrika, Otel, Büro ve Kuyumcu Tipi Çelik Kasa, Para Kasası Üretimi ve Satışı yapmaktadır. Kaliteli ve Garantili Çelik Kasa Modelleri ile Çelik Kasa ihtiyaçlarınıza Profesyonel ürünlerle ile çözümler üreten KLAS Safe firması Bursa şehrinde faaliyet gösteren Çelik Kasa Firmaları arasında kaliteli ve zengin Çelik Kasa Çeşitleri ile hizmet vermeye devam etmektedir.

1979 yılından günümüze Çelik Kasa konusunda edinmiş olduğu Tecrübe ile Bursa Çelik Kasa sektöründe hizmet veren firmamız, 1 Sınıf Çelik Kasa ürünleri üretmektedir. Şehir merkezinde bulunan ve Çelik Kasa ihtiyaçlarınız için ziyaret edebileceğiniz Çelik Kasa Mağazası alanımızda birbirinden faklı Çelik Kasa Modelleri ürünlerini inceleyebilir, firma personelimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sektörde kazanmış olduğu tecrübe ve birikimleri bir araya getirerek en kaliteli ürünleri üreten KLAS Safe Çelik Kasa, imalat aşamasında sektörün en iyi tedarikçileriyle çalışmaktadır. İmalatını yapmış olduğu Çelik Para Kasaları ürünlerinin tamamında belirli özellik ve çeşitli sürelerle Garanti sunan işletme Bursa Çelik Kasa Satan Yerler dendiğinde Tavsiye firma olma ünvanını uzun yıllardır taşımaktadır.

Copyright (©) 2024 - Web Tasarım - Hosting - SEO